Droneoptagelser & dronefilm

Hos Dronefoto Aarhus leverer vi skarpe droneoptagelser til din virksomhed, eller den private, der ønsker flotte optagelser i 4K fra luften. Droneoptagelser giver smukke billeder fra luften, som styrker din virksomheds fortælling, eller dokumentere særlige øjeblikke som jubilæumer, eller events. Dronefilm og droneoptagelser giver dynamik flotte billeder i videomaterialet. 

Kunde: DSV Sea & Air A/S

Dronevideo optaget i Aarhus
DSV Sea & Air kontaktede os, da de ønskede en dronefilm af containerskibet Celina Star, der ankom en tidlig søndag morgen. Inden for en uge af første dialog kunne vi leverer understående dronefilm til kunden. Projektet er lavet i samarbejde med Aarhus Havn og APM Terminalen.

Skal vi hjælpe dig med dit projekt? Skriv en besked til os

Hvad koster droneoptagelser?

Din pris på droneoptagelser kommer an på opgaven, så vi kan desværre ikke komme med en fast pris. Vi afgiver dog gratis tilbud for din opgave, hvor vi i fællesskab kan finde en pris for droneoptagelser, der passer til opgavens omfang.

Vi tilbyder altid priser på dronefilm med følgende inkluderet:

  • Pris inkl. Timer brugt på lokation til optagelser
  • Pris inkl. Klipning og farvekorrektion
  • Pris inkl. Ide, koordinering og dialog
  • Pris inkl. Underlægningsmusik (Vi sikre denne er copyrightfri)
  • Pris inkl. 2x rettegange til vores dronefilm

Sikkerhed og certificering på plads

Vi overholder EUs droneregler fra 2021 og har de nødvendige certificeringer for at må flyve med vores droner i specifikke områder. Dronefoto Aarhus sørger også for at indsamle tilladelser fra Politi og andre interessenter, hvor der kræves tilladelser, eller godkendelser for at lave droneoptagelser i området.