Dronefoto Jylland

Leder du efter kompetente dronefoto i Jylland? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Dronefoto Aarhus dækker vi hele Jylland, hvor vi udfører droneopgaver for både private og erhverv. VI hører til i smilets by, Aarhus, men kan sagtens komme ud til netop den opgave du har brug for hjælp til.

Vi tilbyder dronefotos, dronevideo og meget mere.

Vi leverer altid dronefotografering i højeste klasse til vores kunder og det er vigtigt for os at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde. 

Hvilken kvalitet leverer vi dronefotos i?

Vi tilbyder dronefotos og dronevideomateriale i følgende kvalitet, som egner sig til langt de fleste anvendelsesmuligheder. Vi kan leverer færdigklippede dronevideoer med farvekorrigering, baggrundsmusik i 4k kvalitet, som egner sig til langt de fleste formål.

4K Ultra HD: 3840×2160 i 30p

p2.7K: 2720×1530 i 60p

FHD: 1920×1080 i 120p

HD: 1280×720 i 120p

Vi benytter royalty og copyright fri baggrundsmusik, så du ikke skal betale for brugen af musik. Ønsker du at bruge musik, der er ophavsrettigheder på skal du selv søge og betale dette, samt fremlægge dokumentation til Dronefoto Aarhus om tilladelse til brugen af dette.

Hvor i Jylland udfører vi droneopgaver?

VI dækker hele Jylland, så om du sidder i nordens Paris i Aalborg, på spidsen af Skagen eller skal bruge billeder af et slot i Sønderjylland, så kan vi være på pletten. Vi kører enten fra Silkeborg, eller Aarhus, så vi har lidt forskellige muligheder i forhold til hvad der passer bedst.. 

En af vores kvalificerede dronepiloter rykker ud til din opgave i Jylland, og vi kører gerne 50-100 km fra vores adresse i Aarhus. Vi har ofte haft opgaver i Herning, Horsens, Kolding, Ebeltoft og flere andre byer i Jylland.

Vi tilbyder droneoptagelser, færdigredigerede dronevideoer og dronefotos. 

Hvor hurtigt kan vi leverer dronefotos?

Vi kan hurtigt rykke ud til din opgave og leverer materialet inden for en meget kort tidsfrist. Hvis du ønsker ikke-redigeret materiale, fordi du selv vil redigere råbillederne, eller der er tale om en inspektion af tag, bygninger, eller lignende, så kan du få materialet få timer efter opgaven er færdiggjort.
Vi tilbyder altid rettergange af droneoptagelserne, hvis arbejdet kræver dette. Den første rettergang er med i prisen.

Hvad er prisen for dronefotos?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres opgave. Vi kan desværre ikke komme med en fast pris på dronefotos, da det kommer an på opgavens omfang og hvor i landet. 

Det sikre valg

Vi sørger for at indhente alle de tilladelser, der kræves for at man på foretage en droneflyvning. Vi er certificeret fra Trafikstyrelsen og vores dronepiloter har de nødvendige uddannelser. Vi søger altid de nødvendige tilladelser for at lave droneflyvningerne og at melde flyvningerne til polititet og andre interessenter.