Dronefoto og luftfoto I København

Er du på jagt efter en dronefotograf i København?

Dronefotoaarhus.dk tilbyder dronefoto i København, drone videooptagelser og ortofoto i hele Storkøbenhavn. Vi har to mand, der er til rådighed inden for 1-3 hverdage fra kontakttidspunkt.

Vi klarer alle typer opgaver, der kræver dronerne kommer i luften. Om det er videomateriale, stilbilleder, inspektionsydelser, eller ortofotos kan vi klare opgaven.
Her tilbyder vi blandt andet videoinspektion af utilgængelige områder som tagkonstruktioner og skorstene både for privatkunder og erhvervskunder.

Ortofotos i København og omegn


Skal du have lavet ortofoto dvs. billeder, der skal bruges til opmåling eller andet, så tilbyder vi også ortofotos fra luften i København.

Ortofotos er en sammenlægning af flere billeder, hvor software bruges efterfølgende til at udjævne forskelle i optik og kamaravinkel. Dette giver luftfotos, som kan give en uniform skalering af et billede og man

Certificerede dronepiloter

Vi bruger kun certificerede dronepiloter og kan hjælpe dig med enhver opgave. VI sætter altid Vi dækker hele hovedstadsområdet i København. Udsigten fra luften er altid lidt bedre, så kontakt os for luftfotos taget med drone. Uanset om det er ejendomsfoto, byggepladsovervågning, eller en helt anden opgave – så står vi klar!

Vi er din lokale samarbejdspartner I Storkøbenhavn og hjælper dig i mål med din opgave inden for dronefotografi. Kontakt os i dag for at høre mere om vores ydelser og få et tilbud.
Har du en opgave et andet sted på Sjælland, så skal du være velkommen til at tage fat i os.